Skip to content

Gratis E-book! 8 signalen: hij was niet de ware voor je

Stop met je ex relatie te idealiseren en neem terug controle over je leven.

 

hartjes

Wil jij graag stoppen met je ex relatie te overanalyseren? Stoppen met jezelf van alles de schuld te geven? Stoppen met jouw onzekerheid te vergroten? Starten met helen?

Dankzij mijn e-book kan je de eerste stappen zetten naar een zelfzekere toekomst, terwijl je niet:

  • Continu ligt te piekeren over alles wat je anders had kunnen doen
  • Miserabel blijft omdat je denkt dat je niet beter kan krijgen dan je ex
  • Jezelf kwelt met ‘wat als’ vragen
  • Denkt dat je je enige kans op ware liefde hebt verpest

Door middel van dit e-book leer jij wat de 8 signalen zijn die aantonen dat je niet je ware liefde bent verloren, zodat jij afstapt van het idee dat je niet goed genoeg bent.

8-signalen-ebook

Vraag het nu gratis aan!

👇

hartjes

Je relatie is voorbij en jij snapt niet waarom.

Je hebt het gevoel dat je je soulmate, en je enige kans op echte ware liefde, bent verloren. Continu stel je jezelf de vraag wat je anders had kunnen doen: had je nog meer liefde moeten geven? Hem juist meer ruimte moeten geven? Jezelf meer moeten wegcijferen of juist assertiever moeten zijn?

Je zoekt de schuld bij jezelf en loopt rond met de vraag: waarom ben ik niet goed genoeg?

Je partner heeft besloten om er een punt achter te zetten en dit komt als donderslag bij heldere hemel, want in jouw ogen hadden jullie het goed samen. Je weet dat het niet perfect was, maar bestaat er überhaupt wel zoiets als een perfecte relatie?

Je merkt dat je er moeite mee hebt om verder te gaan en te accepteren dat het voorbij is, maar het is tijd om te stoppen met jezelf vol te proppen met chocolade, die sentimentele playlist uit te zetten en de regie over jouw leven weer terug te pakken.

Door middel van dit e-book ga jij ontdekken hoe je kan stoppen met jouw ex relatie te idealiseren, zodat je weer stappen kan zetten richting de toekomst als the strong independent woman die je werkelijk van binnen bent.

Na het lezen van dit E-book

  • Weet je dat je wèl de moeite waard bent
  • Zal je stoppen met de schuld-vraag van deze relatiebreuk alleen maar bij jezelf te leggen
  • Zal je beseffen dat je ex niet de ware voor is
  • Zal jouw zelfvertrouwen een boost krijgen
  • Besef je hij je niet altijd correct heeft behandeld
  • Zal je stoppen met hem te idealiseren
8-signalen-ebook

Download mijn E-book met 8 signalen die aantonen dat je ex niet de ware voor je is

👇

Erica

Wie is Erica?

Als break-up coach help ik vrouwen helen van een traumatische relatiebreuk. Door mijn jarenlange ervaring als lifecoach kan ik je de juiste tools aanrijken om deze relatiebreuk als een zegen te zien en niet als een vloek. Ik weet uit ervaring dat een breuk ontzettend pijnlijk is en emotioneel heel erg belastend.

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om vrouwen zoals jij te helpen deze periode in je leven door te komen. Ik help jou ontpoppen van onzelfzekere rups tot de bad-ass vlinder die je kan zijn.

Wil jij leren hoe je hiermee kan starten? In dit e-book vertel ik je waarom jouw relatie helemaal niet zo rooskleurig en geweldig was als je op dit moment misschien wel denkt… Ik hoop alvast dat je er iets aan hebt.

Veel liefs,
Erica

Ontvang nu jouw E-book!

👇

Break Up Coach

Erica Oostvogels
Boekenbergplein 4
2100 Deurne (Antwerpen)

erica@succesmindset.be

BTW BE0740.724.761