Skip to content

Break-up EHBO

Ontdek wat jij nodig hebt om de eerste stappen te zetten in jouw helingsproces

hartjes-tr
erica5

Je wordt ’s ochtends wakker en het duurt een paar seconden voordat je terug beseft wat er gebeurd is. Het besef komt als een mokerslag: je relatie is beëindigd. Je voelt je op slag verdrietig en gestresst.

Je checkt meteen je GSM om te kijken of hij een berichtje heeft gestuurd. Niet dus, en nu voel je je ook nog eens teleurgesteld. Je opent je instagram om te kijken of hij een verhaaltje heeft gepost. Weer niets. Terwijl je je klaar maakt om met tegenzin te gaan werken, vraag je je af wat de reden zou zijn dat hij geen bericht  heeft gestuurd.

Je probeert je te concentreren op het werk maar je blijft nadenken over je ex, waardoor je geen energie meer hebt om veel werk te verzetten. Ook de gezellige lunchpauze met de collega’s gaat in een waas aan je voorbij. Wat als je deze relatie anders had aangepakt? Wat als hij eerder had laten weten dat er iets niet goed zat? Wat als je nooit iemand anders meer leert kennen?

’s Avonds spreek je af met vriendinnen, ookal ben je uitgeput. Je wil het liefst heel de avond over je ex praten, maar dat heb je vorige keer ook al gedaan. Je voelt je zo onzeker dat je het liefst naar huis gaat om te huilen. Je vriendinnen verzekeren je nogmaals dat je toch echt wel veel beter verdient dan je ex. Ze zeggen dat ze niet snappen waarom jullie überhaupt samen waren. Hadden ze dat niet eerder kunnen zeggen? Nu voel je je niet alleen onzeker maar ook een beetje dom. Had iedereen door dat jullie een slecht koppel waren behalve jij…?

Nadat je voor de 100ste keer je GSM hebt gecheckt, kruip je uitgeput in bed en valt al piekerend veel te laat in slaap.

hartjes-tr

Zou het niet fijn zijn om je verleden achter je te laten?

Om niet continu te liggen piekeren over je ex en jullie relatiebreuk te analyseren?

Zo blijft er terug energie over om leuke dingen te doen en effectief terug te genieten van het leven!

Door middel van mijn videocursus loods ik je door dit moeilijke verwerkingsproces en geef ik je levensnoodzakelijke tips om deze breuk te overleven.

erica6
hartjes

Als jij deze cursus volgt leer je:

 • Hoe je jouw ondersteuningsnetwerk opbouwt zodat je je geliefd en ondersteund voelt 
 • Hoe je bezig kan blijven zodat je jezelf kan afleiden van de constante pijn en obsessieve gedachten over je ex
 • Hoe je focust op de positieve dingen in je leven
 • Waarom huilen belangrijk is en hoe je dit jezelf toelaat
 • Hoe je de balans zoekt tussen afleiding en het voelen van je emoties
ervaring

Ik heb vaak in precies dezelfde schoenen gestaan als jij. Ik ging van relatie naar relatie en ik koos altijd de verkeerde. Ik zat vast in een negatief relatiepatroon en bij elke break-up brak mijn hart in duizend stukken.

Het was pas toen ik mezelf en mijn normen en waarden echt heb leren kennen, dat ik eindelijk de juiste liefde kon toelaten in mijn leven.

Het eerste wat je daarvoor moet doen is de tips volgen in deze video cursus. Ik wil verhoeden dat je de fouten maakt die ik maakte: in de drank vliegen, continu uitgaan, heel de tijd televisie kijken, ongezond leven en eten… en allemaal omdat ik bang was mijn emoties toe te laten.

Mijn plechtige belofte is dat je met deze cursus leert hoe jij door de moeilijkste periode na de relatiebreuk gaat zonder dat je een pad volgt van zelfdestructie en onzekerheid.

Praktische informatie

Deze videocursus omvat

 • 8 videolessen gedoceerd door mij
 • Bij elke les een digitaal werkboek met oefeningen
 • Mijn 10 dagen digitaal break-up dagboek om je te helpen elke dag positief te starten en te eindigen

Deze cursus kost €35

hartjes

Dit aanbod is geschikt voor jou als

 • Jij blijft piekeren over je ex
 • Jouw relatiebreuk nog niet lang geleden is
 • Jij het moeilijk vindt om normaal te functioneren van dag tot dag
 • Jij echt niet weet waar je moet beginnen om dit een plaatsje te geven

Over mij

Mijn naam is Erica en ik ben professioneel break-up coach. Ik help vrouwen die een emotioneel traumatische break up hebben meegemaakt en op zoek zijn naar een manier om zichzelf te helen.

Ik zorg ervoor dat je happy single kunt zijn en kunt schitteren als individu. Na mijn coaching zal je terug klaar zijn om gezonde en liefdevolle relaties te ontwikkelen en je volledig persoonlijk potentieel bereiken als vrijgezel.

Na mijn laatste relatiebreuk heb ik besloten dat ik er genoeg van had. Ik begon me te verdiepen in relatiebreuken en hoe vrouwen het best een breuk verwerken. Ik besefte dat er online weinig hulp terug te vinden was bij een break up.

Daarom besloot ik om mijn ervaring als lifecoach in te zetten uitsluitend voor vrouwen die over hun relatiebreuk heen wensen te geraken. Wil jij de eerste stappen zetten in jouw helingsproces?

erica2

Break Up Coach

Erica Oostvogels
Boekenbergplein 4
2100 Deurne (Antwerpen)

erica@succesmindset.be

BTW BE0740.724.761