Skip to content

7 dagen no contact challenge

 

IMG_7063

De snelste en meest efficiënte manier om je ex te vergeten is om zo snel mogelijk al het contact te verbreken.

Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Je bent iemand verloren die je echt enorm graag hebt gezien. Jouw beste maatje die je eerst elke dag sprak moet dan plotseling een vreemde voor je worden…

Hoezo zou je dan ineens al het contact willen verbreken?

Het is niet omdat het moeilijk is, dat het je niet kan lukken!

Ik ben hier zelf zo’n voorstander van. Zo weinig mogelijk contact hebben met je ex versnelt het verwerkingsproces en zorgt ervoor dat je steeds dichter tot jezelf komt. Dat is omdat je jouw energie dan niet meer steekt in:

  • piekeren over je ex 
  • jezelf afvragen waar hij/zij mee bezig is
  • jezelf vreselijk slecht voelen als je je voorstelt dat er iemand anders in het spel is 
  • het analyseren van berichten die je krijgt
  • ruzie maken met je ex omdat je gekwetst bent
  • aan het lijntje gehouden worden door je ex

Ik heb een paar heftige relatiebreuken mee gemaakt. Ik ben gedumpt geweest en ik heb zelf gedumpt. Telkens betekende dit een volledige omslag van mijn leefwereld. Dan voelt het echt alsof de grond onder je voeten weg zakt en je niet alleen je partner maar ook je beste vriend bent verloren.

Maar ik heb ook veel geleerd. Niet alleen over mezelf en wat ik eigenlijk echt zoek in een partner, maar ook over hoe je het best over zo’n relatiebreuk heen geraakt.

erica6

Ik heb besloten het mijn missie te maken om zoveel mogelijk mensen over hun relatiebreuk heen te helpen. Wil jij ook graag jouw eerste stappen richting een blij leven als vrijgezel? Meld je dan aan voor de 7 dagen no contact challenge en krijg elke dag een motiverende e-mail met een filmpje. 

Vul hier je e-mail in!